La Unió encara la reforma amb l'empenta d'un segle d'activitat cultural a Sant Cugat


Temes relacionats

Més d'un centenar de santcugatencs acomiada el bar de la Unió amb un concurs de talents (17/des/17)

El consorci de la Unió i els llogaters del bar arriben a un acord per deixar-lo lliure mentre durin les obres (30/nov/17)


  • Comparteix:

Una seixantena de persones ha acomiadat aquest dissabte l'edifici actual de La Unió Santcugatenca amb un aperitiu al pati de l'espai. L'acte ha posat en valor el significat de l'equipament per a la ciutat i la importància de la seva reforma, que començarà aquest dilluns i el convertirà en un espai polivalent de 3.000 metres quadrats i 400 localitats. La trobada ha estat presidida pel president de La Unió, David Pujol, i l'alcaldessa, Mercè Conesa.

El president de l'entitat, David Pujol, ha destacat la tasca que l'equipament ha desenvolupat en l'àmbit cultural del municipi durant més d'un segle.

David Pujol

És una part importantíssima de la societat i de la cultura a Sant Cugat, que durant la postguerra va servir molt per mantenir la llengua i cultura catalanes.


L'alcaldessa, Mercè Conesa, considera que la remodelació que encararà l'equipament a partir d'aquesta setmana és una manera de vetllar pel patrimoni cultural de la ciutat.

Mercè Conesa

Com a administració pública tenim el deure de vetllar per aquell patrimoni que ha fet servei a la ciutat. I La Unió n'ha fet.


En l'acte també hi han assistit membres de les vuit seccions culturals de l'entitat. Els assistents han coincidit a dir que l'espai ha estat 'un motor' i 'un punt de trobada artístic'.

Assistents

Ha estat un gran motor, quan no existia el Teatre-Auditori ni altres espais, La Unió era un lloc lúdic per a la cultura. / És un referent en cultura, és un punt de trobada.


L'espai ha tingut una altra festa aquest diumenge per dir adéu al bar de La Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.