Ridley Scott torna a la gran pantalla amb la sisena entrega de la saga 'Alien', 'Alien: Covenant'


  • Comparteix:

'Alien: Covenant', la seqüela de 'Prometheus', arriba aquest divendres als dos cinemes de Sant Cugat. La sisena entrega de la franquícia arriba gairebé 40 anys després que Ridley Scott iniciés la saga el 1979 amb 'Alien'. Yelmo també proposa el film d'animació 'Richard: la cigüeña', una pel·lícula d'animació que explica la història d'un pardal amb problemes d'identitat.

'Alien: Covenant'
El director de 'Blade Runner' i 'Gladiator' explica les aventures dels tripulants de la nau colonial Covenant. En la recerca d'un paradís inexplorat, el que realment troben és un món hostil en què habita David, un sintètic que ha viscut dies millors.

El llargmetratge del codirector de 'The Good Wife' està protagonitzat per Michael Fassbender, Katherine Waterston, Danny McBride, Demián Bichir, Noomi Rapace, Billy Crudup, Carmen Ejogo, Amy Seimetz i Callie Hernandez.



'Richard: la cigüeña'
El pardal Richard ha estat adoptat i criat per una família de cigonyes, i de fet està convençut que ell també n'és una. Els problemes apareixen quan les cigonyes migren cap a l'Àfrica per passar l'hivern. En Richard, que també hi vol anar, comença a fer autoestop per tot Europa acompanyat per un mussol excèntric i un periquito amb por de les alçàries que canta disco. L'objectiu serà demostrar a la seva família que ell també és una cigonya.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.