Els alumnes del Thau representen 'Els Pastorets' en el centenari de l'obra

Cultura

Publicat el 21/des/16 per Martí Gonzālez

Els alumnes de l'escola Thau han representat aquest dimecres 'Els Pastorets' per celebrar el centenari de l'obra de Josep Maria Folch i Torres. L'adaptaciķ ha anat a cārrec de l'escriptor Ignasi Roda Fābregas, que ha escurįat l'obra original per reduir la durada a una hora sense retocar el text. La interpretaciķ ha recaigut en estudiants de 3r i 4t d'ESO i de 4t de primāria, dirigits pel professor Ricard Bahí i amb la colˇlaboraciķ dels de 5č i 6č en els decorats.

La professora encarregada de l'organitzaciķ i de la preparaciķ dels assajos, Judit Fābregas, ha explicat que ha estat un procés molt bonic.

Judit Fābregas

Ha estat fantāstic. Era un projecte escolar en quč intervenien molts alumnes de primāria i de secundāria.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Alguns dels actors protagonistes també han destacat que, malgrat que els assajos fossin a l'única tarda lliure a la setmana, l'experičncia ha estat molt bona.

Alumnes del Thau

Ha estat molt bé, trobo que ha valgut la pena en tots els sentits. / Que fos els divendres a la tarda era una mica merda perquč ens saltāvem la tarda lliure que tenim, perō ens ho hem passat molt bé. / Ha sigut una manera de fer coses diferents i de relacionar-se de manera diferent.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La representaciķ s'ha fet en dos torns per a tota l'escola al poliesportiu del centre.