Cinefòrum, conferències i teatre, activitats de novembre dels Amics de la Unesco

Logotip de l'entitat

Cultura

Publicat el 2/nov/16 per Roger Cuartielles

La programació de novembre dels Amics de la Unesco Valldoreix-Sant Cugat comença aquest tarda amb la projecció gratuïta a l'Arxiu Nacional de Catalunya (ANC) de 'La Teoria Sueca del Amor', en versió original en anglès i subtitulada en català. La planificació d'activitats d'aquest mes també tindrà un cicle de conferències gratuït sobre la història del Parlament i una sortida al teatre per veure 'Gente bien, el Musical' de La Cubana.

El cicle de conferències sobre la història del Parlament tindrà lloc cada dimecres a les sis de la tarda.

Dimecres, 9 de novembre:
El doctor en Història Enric Pujol parlarà de la història de les Corts medievals fins al Parlament actual.

Dimecres, 16 de novembre: El professor d'Història Moderna Ignasi Fernández oferirà una ponència sobre el poder del rei i de l'escriptura a Catalunya, parlant de l'Arxiu Reial i de l'Arxiu de la Corona d'Aragó.

Dimecres, 23 de novembre: El doctor en Història Moderna Adrià Casas reflexionarà sobre els 300 anys dels Decrets de Nova Planta borbònics.

Dimecres, 30 de novembre: El catedràtic d'Història Contemporània Josep Maria Solé i Sabater analitzarà críticament el retorn de Josep Tarradellas.

Pel que fa a la sortida al teatre, aquesta serà dijous de la setmana que ve a dos quarts de vuit de la tarda des de l'ANC. Per apuntar-s'hi cal enviar un mail a unescovsc@gmail.com o dirigir-se personalment a la seu de l'organització, situada a l'ANC.