Els infants de l'escola de dansa del Grup Mediterrānia pugen a l'escenari aquest dissabte

Una actuaciķ del grup / Foto: Grup Mediterrānia

Cultura

Publicat el 16/mai/16 per S Morales / E Colell

Els infants de l'escola de dansa del Grup Mediterrānia mostraran el que han aprčs durant el curs amb una actuaciķ aquest dissabte a la plaįa de l'Om. La trobada, que tindrā lloc a les sis de la tarda, mostrarā als assistents 'els secrets per fer un punt pla', per ballar 'el ball de pedretes' i 'fer morisques'.

Amb aquest argument s'enllaįaran les diferents actuacions de l'escola de dansa. La membre del Grup Mediterrānia Anna Mayol ha explicat com serā aquest muntatge.

Anna Mayol

L'argument explica els passos que has de seguir per ser un bon ballador. La grācia és que amb cada ball explicaran un moviment i com ho fan perquč els surti perfecte.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Per l'escenari hi passaran 35 balladors d'entre tres i 15 anys, en quatre grups de dansa. Mayol també ha explicat que aquest ha estat un curs 'clau' per a l'escola de dansa del Grup Mediterrānia, a causa del canvi del local d'assajos.

Les obres de remodelaciķ de la seu de La Uniķ Santcugatenca els va obligar al gener anar a assajar al soterrani de la Casa de Cultura. Mayol es mostra satisfeta per com han respost les famílies, ja que no només s'han matingut tots els nens i nenes, sinķ que se n'han inscrit de nous.