Motis i Chamorro tornen avui al Teatre-Auditori amb l'ONCA de Gerard Claret


  • Comparteix:

Andrea Motis i Joan Chamorro, la darrera vegada que van visitar Sant Cugat

Andrea Motis i Joan Chamorro, la darrera vegada que van visitar Sant Cugat

Andrea Motis i Joan Chamorro tornen avui al Teatre-Auditori acompanyats per l'Orquestra Nacional Clàssica d'Andorra (ONCA) per presentar l'espectacle 'Jazz amb cordes'. Fusionant les sonoritats d'una banda de jazz i una orquestra simfònica, el concert oferirà estàndards del jazz i la bossa nova. La cita comença a les nou i les entrades estan exhaurides.

El repertori està format per clàssics del jazz i la bossa nova, i transitarà entre temes de Walter Donaldson, Johnny Green i Carl Sigman, entre altres. Com expliquen Andrea Motis i Joan Chamorro, la vetllada servirà també per presentar en format quintet alguns dels temes que han gravat aquest març a Nova York i que formaran part del seu proper projecte.

Andrea Motis / Joan

Ja hem tocat amb l'ONCA, tenim arranjaments i hem fet col·laboracions amb ells i ens agrada molt treballar plegats. Oferirem temes clàssics del jazz i bossa nova. / Els temes que farem en quintet són temes que estem treballant per a un disc molt important que gravarem al març a Nova York.


Aquesta gran producció amb l'ONCA, que dirigeix Gerard Claret, es va estrenar al 32è Festival Narciso Yepes Ordino i Fundació Crèdit Andorrà i, posteriorment, va formar part del cartell Strenes de Girona 2015.

En declaracions al programa 'Molta comèdia', Claret ha explicat com va néixer el projecte entre Motis i Chamorro.

Gerard Claret

Vam parlar amb el Joan Chamorro i va sortir aquesta producció. Les cordes li donen un color especial a la banda de jazz.


Ignasi Terraza (piano), Josep Traver (guitarres), Esteve Pi (bateria) i el santcugatenc David Mengual (contrabaix) completen la banda de jazz que també acompanyarà Chamorro i Motis.

Més entrades exhaurides
Les entrades també s'han acabat per als propers espectacles de l'equipament. Es tracta de l'obra 'Ser-ho o no', amb Josep Maria Flotats, que es representa aquest diumenge, i el concert que Bebe ofereix divendres que ve amb 'Cambio de piel'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.