Els Premis Goya arriben avui amb doble presència santcugatenca


  • Comparteix:

El curtmetratge 'El Corredor' de José Luis Montesinos, nominada als Goya

El curtmetratge 'El Corredor' de José Luis Montesinos, nominada als Goya

El curtmetratge 'El corredor', del director resident a Sant Cugat José Luis Montesinos i els efectes especials de la pel·lícula 'Anacleto: Agente secreto', de l'empresa In Extremis Film, que compta amb el santcugatenc Sergi Subirà com a coordinador d'especialistes d'acció i amb el també santcugatenc Albert Martínez Adell com a tècnic d'efectes especials, opten a un dels Premis Goya 2016. La gala dels guardons, que arriba a la 30a edició, se celebra aquest dissabte a Madrid a partir de les deu de la nit.

'El corredor' competirà en la categoria de curtmetratge amb 'Cordelias', 'El trueno rojo', 'Inside the box' i 'Os meninos do río'. El film es va estrenar al Festival Internacional de Cinema de Valladolid 2014 (SEMINICI) on va rebre el guardó a Millor Curtmetratge Europeu. Montesinos ha destacat la qualitat dels treballs amb els quals competeix.

Jose Luís Montesinos

La salut del curt està en una situació immillorable. Ara bé, els premis són com són i no sabem qui guanyarà. Ara és moment de celebrar-ho.


El film està protagonitzat per Lluís Altés i Miguel Ángel Jenner, que també és actor de doblatge i responsable de posar veu a Jean Reno i Samuel L. Jackson.

Amb el seu anterior treball, 'La historia de siempre', José Luis Montesinos va aconseguir 137 premis i va convertir-se en el director de curtmetratges català més guardonat de la història.

D'altra banda, l'empresa In Extremis Film, coordinada pel santcugatenc Sergi Subirà, arriba aquest dissabte com una de les candidates als millors efectes especials per la pel·lícula 'Anacleto: Agente secreto', un reconeixement que ja han rebut fa uns dies als Premis Gaudí.

Sergi Subirà

El que és més immediat és conèixer si amb 'Anacleto: Agente secreto' tenim la possibilitat de guanyar el Goya perquè ara mateix estem nominats. Ho sabrem el pròxim dissabte dia 6 i a veure si tenim la sort de guanyar-lo.


In Extremis Films, ubicada a Sabadell, va néixer amb la idea de crear un concepte que combinés els efectes especials i els especialistes de cine en la mateixa empresa. Treballen en cine, anuncis i sèries de televisió, entre elles 'El rey de la Habana' i 'Barcelona nit d'estiu'.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.