'Star Wars' arriba la mitjanit d'aquest dijous en sessió golfa a Sant Cugat

'Star Wars, el despertar de la força' és el setè episodi de la saga

Cultura

Publicat el 16/des/15 per Alba Triadó

'Star Wars, el despertar de la força', la setena entrega de la saga iniciada per George Lucas, arriba aquest dijous a Sant Cugat en sessió golfa. Els fans de la pel·lícula podran veure, 30 anys després d''El retorn del Jedi', Luke Skywalker lluitar per restablir l'ordre a la galàxia mentre Leia i Han Solo treballen amb la Nova República contra l'Imperi. El film es podrà veure a Cinesa quan passin cinc minuts de la mitjanit de dijous a divendres. A Yelmo, es podrà veure a la mateixa hora i també a un quart d'una de la matinada.

Després que a l'octubre de 2012 es confirmés que Walt Disney havia comprat a LucasFilms els drets d''Star Wars' per 4.000 milions de dòlars, aquest divendres arriba a la gran pantalla 'Star Wars, el despertar de la força', la primera pel·lícula de la saga escrita i dirigida per J. J. Abrams. Es tracta del primer film de la saga que s'estrena després que George Lucas es retirés, tot i que ha col·laborat al film com a consultor.

Els fans tornaran a veure Mark Hamill, Harrison Ford i Carrie Fisher interpretar Luke Skywalker, Han Solo i la Princesa Leia 32 anys després de la seva última aparició a la saga a l'episodi sisè. A aquest elenc s'afegeixen les interpretacions d'altres actors com Daisy Ridley, Adam Driver, John Boyega, Oscar Isaac i Domhnall Gleeson.

Els santcugatencs ja poden comprar les entrades per veure el film a través dels webs dels cinemes de la ciutat. A Cinesa els fans podran escollir veure la pel·lícules en 3D, en català, doblada al castellà o en versió original i subtitulada. A Yelmo es projectarà doblada al castellà quan passin cinc minuts de la mitjanit, i en 3D a un quart d'una de la matinada.