'El corredor', nominat a millor curtmetratge de ficció espanyol als Premis Goya


  • Comparteix:

El curtmetratge 'El corredor', del director resident a Sant Cugat José Luis Montesinos, ha estat nominat al premi Goya al millor curtmetratge de ficció espanyol. El film competirà en aquesta categoria amb 'Cordelias', 'El trueno rojo', 'Inside the box' i 'Os meninos do río'. La cerimònia d'entrega coincideix amb la 30a edició dels Premis Goya i se celebrarà el 6 de febrer del 2016.

Segons Montesinos, l'equip del curtmetratge ha rebut la noticia amb 'alegria i il·lusió'.

Jose Luís Montesinos

És la cirereta del pastís d'un any on hem estat a més de 100 festivals. Estem molt feliços perquè la història arribarà a més gent i obre la porta al món del curtmetratge i a les segones oportunitats.


El film ha estat seleccionat entre els 15 curtmetratges que formaven la llista de precandidats. Montesinos ha destacat la qualitat dels treballs amb els quals competeix.

Jose Luís Montesinos

La salut del curt està en una situació immillorable. Ara bé, els premis són com són i no sabem qui guanyarà. Ara és moment de celebrar-ho.


'El corredor' es va estrenar al Festival Internacional de Cinema de Valladolid 2014 (SEMINICI) on va rebre el guardó a Millor Curtmetratge Europeu.

Amb el seu anterior treball, 'La historia de siempre', Montesinos va aconseguir 137 premis i va convertir-se en el director de curtmetratges català més guardonat de la història.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.