Aquest dijous, a dos quarts de vuit, arrenca el primer Festival de Novel·la Negra de Sant Cugat, Sang Cugat. Abans, dos dels seus impulsors, l'editor d'Edicions Xandri Joan Ramon Armadàs i el cuiner de Cal Temerari, Ignasi Bea, expliquen què s'hi podrà veure i menjar durant aquests quatre dies de festival. El Sang Cugat combina propostes literàries, gastronòmiques i musicals relacionades amb la crònica negra.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.