'Spectre', l'última pel·lícula de James Bond, arriba a Sant Cugat


  • Comparteix:

Daniel Craig es posa per quarta vegada a la pell de l'agent 007 / Foto: Facebook del film

Daniel Craig es posa per quarta vegada a la pell de l'agent 007 / Foto: Facebook del film

La cartellera cinematogràfica porta tres nous films a Sant Cugat. 'Spectre', l'última pel·lícula de James Bond, arribarà als dos cinemes de la ciutat. A més, Cinesa projectarà en català la cinta d'animació 'Dragon Ball Z. La resurrecció de F'. 'Dheppan', guanyadora de la Palma d'Or al Festival de Cannes, es podrà veure a Yelmo.

'Spectre'
Daniel Craig es posa per quarta vegada a la pell de l'agent 007 a 'Spectre', la 24a pel·lícula de la saga de James Bond. L'agent secret rep un missatge críptic que el porta a retrobar-se amb una organització criminal, Spectre. Bond descobreix que l'única manera de resoldre la trama és protegir la filla innocent d'un enemic poderós. L'aventura durà 007 a recórrer camins que el portaran a Mèxic, Itàlia, Àustria i Marroc, on es veurà obligat a enfrontar-se amb un enemic del seu passat.

El film es podrà veure a Cinesa en versió original subtitulada i doblada. A Yelmo es projectarà doblada al castellà.



'Dragon Ball Z. La resurrecció de F'
Els fans de Bola de Drac estan d'enhorabona. La pel·lícula recupera Freezer, el malvat més pervers de la saga d'animació, i arriba a la gran pantalla doblada al català. La història se situa a una Terra en pau on arriben els soldats de les tropes de Freezer. L'objectiu d'aquests serà utilitzar les Boles de Drac per ressuscitar el seu líder i venjar-se dels 'superguerrers'.



'Dheepan'
El film francès guardonat amb la Palma d'Or al Festival de Cannes arriba a la cartellera santcugatenca. La pel·lícula, dirigida per Jacques Audiard, explica la història d'un home que fuig de la guerra civil d'Sri Lanka. Per aconseguir que França li concedeixi el dret d'asil, fa passar per la seva família una dona i una nena.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.