Un viatge per obres de tots els temps inaugura avui el Festival de Poesia

Un detall del cartell del festival

Cultura

Publicat el 18/oct/15 per Albert Prat

Un espectacle dirigit per la poeta, actriu i dramaturga Estel Solé inaugura aquest diumenge oficialment el 15è Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat. L'acte farà un recorregut per la poesia catalana, des dels autors més joves fins a clàssics i obres que han marcat diverses generacions de lectors. L'espectacle començarà a dos quarts d'una del migdia a la Sala Cabaret del Teatre-Auditori i comptarà amb la presència del conseller de Cultura en funcions, Ferran Mascarell.

El festival tornarà a omplir Sant Cugat de recitals, concerts, lectures guiades, conferències, teatre i tota mena d'activitats relacionades amb el món de la poesia. Una de les novetats d'aquest any és que s'ha decidit no nomenar cap poeta d'honor de la 15a edició, sinó fer homenatge als 228 escriptors que han participat en les 14 edicions anteriors.

Tot i que fins ara ja s'han fet algunes activitats prèvies, aquest diumenge es farà la inauguració oficial del festival, que s'allargarà fins al 25 d'octubre. La clausura la protagonitzarà l'homenatge a Montserrat Abelló. També s'homenatjarà, el dijous 23, el desaparegut Francesc Garriga.