'Marte' i 'La cumbre escarlata', estrenes de cinema destacades de la setmana


  • Comparteix:

Mia Wasikowska protagonitza 'La cumbre escarlata' / Foto: Yelmo

Mia Wasikowska protagonitza 'La cumbre escarlata' / Foto: Yelmo

Les últimes pel·lícules de Guillermo del Toro i Ridley Scott, 'La cumbre escarlata' i 'Marte', són les estrenes destacades d'aquesta setmana als dos cinemes de la ciutat. Cinesa oferirà sessions doblades i en versió original de les dues cintes. Yelmo també estrena 'Los miércoles no existen', amb Alexandra Jiménez i Eduardo Noriega.

'La cumbre escarlata'
El film explica la història d'una aspirant a escriptora, l'Edith, que fuig d'un trauma infantil i que es debat entre l'amor intens d'un seductor desconegut i el d'un amic de la infància. Els dubtes portaran la protagonista a viure en una misteriosa casa al cim d'una muntanya.

El director mexicà Guillermo del Toro dirigeix aquesta història de fantasmes protagonitzada per Mia Wasikowska, Jessica Chastain i Tom Hiddleston.




'Marte'
El llargmetratge trasllada l'espectador al planeta vermell, on una tempesta de sorra obliga la tripulació de la missió 'Ares III' a fugir. Malauradament, l'astronauta Mark Watney queda atrapat i els seus companys el donen per mort. Tot i així, Watney aconsegueix sobreviure i haurà de confiar que algú el rescati.

Ridley Scott dirigeix aquesta pel·lícula de ciència-ficció basada en la novel·la d'Andy Weir 'The martian'. El film està protagonitzat per Matt Damon i té les interpretacions de Jessica Chastain, Jeff Daniels, Sean Bean i Chiwetel Ejiofor.




'Los miércoles no existen'
La pel·lícula parla de la indiferència que causa aquest dia de la setmana: ni tan odiat com els dilluns ni tan esperat com el divendres. Aquest és el punt de partida d'una història creuada de sis personatges que ronden la trentena i que han de prendre decisions difícils i adultes.

Peris Romano dirigeix aquesta producció espanyola amb les interpretacions d'Eduardo Noriega, Inma Cuesta, Alexandra Jiménez, Gorka Otxoa, William Miller, Andrea Duro i María León.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.