El pregó de la Festa Major de Sol i Aire subratlla els valors del barri

La pregonera, Gemma López, amb el president de l'Associació de Veïns, Guillem Roca

Cultura

Publicat el 24/jul/15 per Sergio Morales

La cap de secció de Qualitat i Planificació Ambiental de l'Ajuntament, Gemma López, creu que el 'secret' dels veïns de Sol i Aire és els seus valors. Ho ha dit com a pregonera de la festa major del barri, on ha subratllat el compromís amb la natura, l'esforç, el diàleg, l'hospitalitat, la constància, l'alegria i la il·lusió; tot plegat a favor del voluntariat que vetlla per la seguretat en aquest territori.

Els veïns de Sol i Aire han triat López per la seva vinculació amb el barri, on ha treballat en les tasques de formació i preparació contra incendis forestals. Per la pregonera els veïns tenen un gran compromís amb la natura i amb la preservació d'un 'entorn privilegiat', al bell mig de Collserola, on viuen.

Gemma López

Crec que el vostre secret és els vostres valors, com el compromís amb la natura i la seva preservació.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Després del pregó, al qual hi ha assistit un centenar de persones, entre ells regidors de diferents partits del ple, ha tingut lloc un sopar de germanor i un ball a la fresca. Aquesta és la 21a edició de la Festa Major de Sol i Aire, que coincideix amb el 70è aniversari del barri.