Sant Cugat s'uneix avui a la celebració del Dia Mundial de Teixir

Imatge d'arxiu de l'última edició del 'Teixim la ciutat'

Cultura

Publicat el 13/jun/15 per Mar Castro

La 2a edició del 'Teixim la ciutat' té lloc aquest dissabte amb una programació de prop de 30 activitats relacionades amb l'art de teixir. Per arribar a un públic més ampli, enguany la iniciativa incrementa el nombre de tallers, mostres i exposicions repartits entre el carrer de Valldoreix, la plaça de Lluís Millet, el carrer de Villà i la Casa Aymat. Les novetats d'aquesta edició seran el reciclatge i la recuperació de materials aplicats a la creació tèxtil.

'Teixim la ciutat' triplica l'oferta d'activitats de la primera edició, que va néixer el novembre passat. Des de les onze del matí fins a dos quarts de vuit del vespre, l'organització convida tothom a teixir Sant Cugat de colors amb accions participatives al carrer.

L'epicentre de la iniciativa serà el Museu del Tapís de Sant Cugat, situat a la Casa Aymat, al carrer de Villà. L'equipament, que vol donar-se a conèixer a la ciutadania, oferirà tallers, visites guiades i la possibilitat de visitar l'exposició itinerant 'Too web or not too web, trop de toile ou pas', inclosa en la 10a Triennal Internacional de Mini-tèxtil i organitzada pel museu Jean-Lurçat d'Angers, a França.

'Teixim la ciutat' coincideix amb el Dia Mundial de Teixir en Públic.