Els grups d'Andança actuen avui en la ballada de final de curs


  • Comparteix:

Un dels grups d'Andança en una actuació / Foto: Web Esbart Sant Cugat

Un dels grups d'Andança en una actuació / Foto: Web Esbart Sant Cugat

Els grups de ball de l'Esbart, Andança, actuen aquest dissabte a la plaça d'Octavià a partir de dos quarts de sis de la tarda. La ballada de final de curs presentarà el que s'ha après al llarg del curs i comptarà amb tots els grups d'Andança: el pre-cos, el grup mèdium i els sèniors de l'Esbart. A més de les diverses actuacions, a dos quarts de nou del vespre tindrà lloc una botifarrada amb tiquets a un preu de cinc euros.

La ballada de final de curs estarà dividida en tres horaris:

- Els grups de les escoles Gerbert d'Orlhac, Pins Vallès, Santa Isabel, Pi d'en Xandri i l'Olivera actuaran a dos quarts de sis de la tarda.

- Els grups de P3 a quart de primària de l'Esbart i les escoles Collserola i Turó de Can Mates actuaran a dos quarts de vuit del vespre.

- Els grups de cinquè i sisè de primària, els grups d'estudiants de secundària, els juvenils de l'Esbart, el grup pre-cos, el mèdium i el grup sèniors de l'Esbart actuaran a les deu de la nit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.