Els Premis de recerca Vázquez Montalbán es lliuren aquest dijous


  • Comparteix:

Moment dels premis de l'any passat

Moment dels premis de l'any passat

El Memorial Manuel Vázquez Montalbán (MMVM) lliurarà els Premis de Treballs de Recerca de Batxillerat que porten el nom de l'intel·lectual aquest dijous en un acte al Casal de TorreBlanca. Serà la 10a edició d'aquests guardons, que volen incentivar la investigació entre els joves estudiants.

41 estudiants de batxillerat s'han presentat al guardó, que té la col·laboració de les Associacions de Mares i Pares (AMPA) dels centres de secundària i l'Ajuntament. La trobada també servirà per reconèixer el millor treball de temàtica local amb el Premi Joan Auladell que promou el Grup d'Estudis Locals (GEL). En total, es lliuraran el premi guanyador, quatre accèssits, el premi de temàtica santcugatenca i un obsequi a tots els participants.

'Petjades fòssil prop de Ponts (La Noguera). Estudi d'un nou jaciment' és el treball amb el qual Nil Rodés i Llorens va ser escollit guanyador l'any passat. Dijous aquest estudi es presentarà ja editat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.