La crisi mundial de l'aigua centra avui la festa de la campanya Som Aigua


Temes relacionats

Sant Cugat i la ciutat boliviana de Tarija retallen distàncies amb un intercanvi (16/mai/14)


  • Comparteix:

Detall del cartell promocional de la festa

Detall del cartell promocional de la festa

El Parc de la Pollancreda acull aquest diumenge una festa de la campanya Som Aigua, que vol alertar sobre la manca d'accés a l'aigua potable que pateixen 748 milions de persones al món. A partir de les deu del matí, hi haurà pintades de murals, un espectacle de circ i exposicions per conscienciar la ciutadania.

El Fons Català de Cooperació al Desenvolupament i Enginyeria Sense Fronteres són els organitzadors d'aquesta campanya que vol conscienciar sobre la crisi mundial de l'aigua de forma amena i constructiva.

Segons la ONU, 748 milions de persones no tenen accés a l'aigua potable i 2.500 milions no disposen d'un sistema de sanejament adequat. Això representa un 40% de la població mundial.

Per lluitar contra aquesta problemàtica, l'Ajuntament participa des de l'any passat en un projecte de cooperació a la ciutat boliviana de Tarija amb l'objectiu de sanejar tres rieres de la localitat sud-americana.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.