Uns ous que en lloc de tenir clara i rovell estaven farcits d'enciam, un musclo ple d'avellanes, una llauna de refresc plena d'oli i així fins gairebé una vintena d'ingredients 'camuflats' han servit per donar forma a un espectacle visual i sensitiu.
L'actuació es basava en cuinar un plat tot creant sorpresa a l'espectador. Ymernon ha entrat en un estat de concentració i ha engegat la seva actuació que ha culminat en un plat completament comestible.
L'artista David Ymbernon explica que la clau per a aconseguir el resultat final està en la pràctica i el coneixement dels aliments.
David Ymbernon
El més complicat és el tractament de les fruites. Amb el temps i la pràctica he après a jugar amb el menjar.
La trentena d'assistents ha quedat molt sorpresa amb el poema visual culinari de l'artista.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.