Les Lectures a la Fresca acaben amb un balanç de 1.500 espectadors
Publicat el 24/jul/14 per Cristina Mur
'Les dones sàvies' de Molière ha posat aquest dijous el punt final al cicle Lectures a la Fresca, un clàssic de l'estiu santcugatenc que en aquesta edició ha aplegat un total de 1.500 persones. Pel que fa a l'organització, més de 50 persones entre actors, músics i la direcció s'han encarregat de fer reviure Sagarra, Rodoreda, Molière i Porcel en algunes de les zones més emblemàtiques de la ciutat.
Els Amics de Pedra i Sang han interpretat una adaptació de 'Les dones sàvies' de Molière a l'Espai dels Castanyers, a tocat les muralles del Monestir de Sant Cugat. Les obres del cèlebre dramaturg Jean-Baptiste Poquelin (Molière) van ser creades per ser interpretades a peu de carrer. És per això que la directora, Dolors Vilarasau, ha triat una de les seves peces per cloure el cicle. Segons l'organització, l'èxit de convocatòria d'enguany competeix amb el balanç de l'any Pere Calders (2012), que va ser el més multitudinari.
Vilarasau ha assegurat que amb els 350 espectadors d'aquest dijous són unes 1.500 les persones que han assistit al cicle de Lectures a la Fresca d'enguany.
Dolors Vilarasau
Potser estarem a la mateixa quota de l'any Calders, que va ser el més multitudinari. Si avui es compleixen les expectatives, haurem rebut entre 1.500 i 1.600 espectadors.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
L'obra 'Les dones sàvies' és una crítica a la pedanteria i al fals saber feta amb humor, tal com l'ha definida l'actriu Gisela Figueres, que ha fet el paper d'Amanda. Figueres ha assegurat que el text recull tots els personatges propis de la 'comédie française'.
Gisela Figueres
És una crítica als falsos savis, al fals saber, a la pedanteria, a la hipocresia, però com totes les comèdies hi ha tots els personatges propis de la 'comédie'.
Your browser doesn’t support HTML5 audio
En aquesta edició, s'ha estrenat l'avinguda Gaudí com a nou espai per a les lectures.