Víctor Alexandre publicarà un nou llibre sobre la independència

L'escriptor Víctor Alexandre, en una entrevista als estudis de Cugat.cat

Cultura

Publicat el 9/jul/14 per Mikel Vilalta

L'escriptor santcugatenc Víctor Alexandre publicarà un nou llibre, 'La independència explicada al meu fill', entre finals d'agost i principis de setembre en què reproduirà una conversa fictícia entre un pare i el seu fill que parlen sobre la independència. L'objectiu de l'autor és explicar el procés que viu Catalunya i les seves causes d'una manera didàctica.

L'editorial Meteora serà l'encarregada de publicar el nou llibre d'Alexandre, un text de 10 capítols protagonitzat per una conversa entre un pare i el seu fill. L'adult dóna respostes didàctiques a les preguntes del menut, com què significa la identitat, què passarà amb el Barça i l'Espanyol si Catalunya s'independitza i si els immigrants es poden considerar catalans.

En declaracions a Cugat.cat, Alexandre ha comentat que la tesi de l'obra és que 'un poble que no pot decidir no és lliure'. L'escriptor ha també ha explicat que és una obra per a petits i grans, amb l'objectiu d'aclarir dubtes sobre el procés sobiranista.

Víctor Alexandre

És un llibre de lectura familiar i està destinat a petits i grans. Es poden aclarir dubtes, reflexionar i enfortir idees.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Alexandre ha anunciat que 'La independència explicada al meu fill', d'unes 100 pàgines, estarà a les llibreries abans de la Diada Nacional d'enguany, ja sigui a finals d'agost o principis de setembre.