El càsting d''Objectiu Paki', aquest divendres a les 22 h a Cugat Mèdia

Es donarà a conèixer el representant de Cugat Mèdia a la tercera edició del 'talent show' de La Xarxa

Comunicació

Publicat el 29/nov/22 per Redacció

Aquest divendres a la nit se sabrà qui és el representant de Cugat Mèdia al càsting per a la tercera edició del programa 'Objectiu Paki' de La Xarxa. A les 22 h emetrem en directe -a cugat.cat i al Youtube de Cugat Mèdia- el programa amb l'actuació dels vuit aspirants que van respondre a la crida del mitjà públic de Sant Cugat, i revelarem qui d'ells va ser l'escollit del jurat per passar a la següent fase d'aquest 'talent show'. El guanyador de Cugat Mèdia competirà amb el representant de 38 televisions locals més en tres càstings que es faran a TV Cardedeu. Els deu finalistes passaran a formar part del programa 'Objectiu Paki', que començarà a principis de 2023.

De tots els vídeos que vam rebre a Cugat Mèdia, vam seleccionar a vuit persones d'entre 13 i 20 anys per participar en el càsting que vam fer al Conservatori de Música Victòria dels Àngels el 29 d'octubre passat.

  • Noa Núñez Iñíguez
  • Marc Segura Campmany
  • Noelia Blampain Nialet
  • Jana Miralles Aymerich
  • Alba Delgado Petidier
  • Irene Riba García
  • Hannah Rabascall Blas
  • Lidia Jane Torrent

  • Aquest divendres descobrirem qui d'aquests vuit candidats ha sigut el seleccionat pel jurat, format per la periodista musical de Cugat Mèdia, Jèssica Sotodosos; l'artista i professora de música Anna Luna; i la guanyadora de la segona edició d''Objectiu Paki', la santcugatenca Martina Burón.

    Què és 'Objectiu Paki'?

    'Objectiu Paki' és un talent show de Televisió de Cardedeu que va néixer l'any 2020 fruït de la col·laboració entre el Casal de Joves La Paki, comerços i entitats del municipi i diferents col·laboradors de la televisió vallesana. El programa ha anat creixent en les dues primeres edicions fins a convertir-se, en aquesta tercera edició, en un concurs de talents musicals de totes les televisions locals de Catalunya. La dinàmica del concurs consisteix en 10 concursants que han de mostrar les seves capacitats musicals en les diferents gales temàtiques. A cada programa els membres del jurat i els vots del públic decidiran quin participant deixa el concurs, fins a conèixer el guanyador/a de la gran final.

    El premi del guanyador/a consisteix en enregistrar tres singles en un estudi de so professional designat per Crea Music, difusió i promoció del primer single i l'actuació en un concert a l'escenari del Polvorí a la Festa Major de Cardedeu 2023.

    CONSULTA LES BASES D'AQUESTA EDICIÓ D''OBJECTIU PAKI'