El grup santcugatenc Totmedia presentarà un nou diari digital al setembre


  • Comparteix:

Portada provisional del nou mitjà / Foto: ACN

Portada provisional del nou mitjà / Foto: ACN

El grup de comunicació santcugatenc Totmedia presentarà el 9 setembre 'El Món', una publicació digital amb informació generalista que substituirà l'existent 'El Singular'. La nova capçalera pretén tenir 'una vocació més àmplia' que l'anterior i arribar a tots els lectors del país. Per aquest motiu treballarà amb agències internacionals i aprofundirà més en la informació esportiva i de societat.

Segons el director d''El Singular' i del futur diari, Salvador Cot, el nou mitjà serà totalment gratuït i en l'àmbit editorial es posicionarà clarament en l'eix nacional, adreçant-se així als ciutadans 'que pensen que el seu país és aquest i no un altre'.

Amb relació a l'actual capçalera d''El Singular', en principi aquesta quedarà integrada dins 'El Món', tot i que el grup s'està pensant si mantenir-la en el subtítol del nou diari o conservar-la com a apartat d'opinió.

Totmedia és un grup de comunicació sancugatenc que, a banda de ser l'editor d''El Singular', és propietari del 'TOT Sant Cugat' i de dues edicions temàtiques més, el 'Vadevi' i el 'VIAempresa'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.