L'Esbart reuneix l'escola i el cos de dansa per oferir un gran espectacle


  • Comparteix:

Un moment de l'espectacle

Un moment de l'espectacle

L'Esbart Sant Cugat ha pujat aquest dissabte a l'escenari del Teatre-Auditori la feina feta dels darrers dos anys en l'espectacle 'Ballem perquè ens mirin', que ha aplegat tots els grups de l'entitat. 'Punt a punt' és el fil conductor d'aquesta edició de la trobada bianual amb l'objectiu de recollir diferents elements que constitueixen el treball del dia a dia que es duu a terme a les classes i els assajos.



L'Esbart mostra cada dos anys a la ciutat la feina de l'entitat en el seu conjunt, ja que normalment els espectacles apleguen només alguns grups. A més, l'entitat ha dedicat els balls a les bases sobre les quals construeixen els seus balls tradicionals. La directora d'Andança, l'escola de dansa de l'Esbart, Adriana Bertrand ha explicat que aquests punts han estat el fil conductor de l'edició d'enguany de la trobada.

Adriana Bertran

Sota el lema 'punt a punt' hem repassat diferents punts que treballem a les classes, donant-los la importància que tenen perquè sempre ballem dansa tradicional catalana partint d'aquesta base.


De la seva banda, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el valor que representa l'Esbart per a la ciutat.

Mercè Conesa

L'Esbart és una de les entitats històriques de la ciutat, de les que generen l'oportunitat de créixer en la cultura popular i tradicional.


L'actuació ha estat seguida amb entusiasme pels espectadors que han omplert el teatre i que han gaudit tant de la frescor dels més petits com de la tècnica del Cos de Dansa. En total, 232 alumnes han pujat a l'escenari. La dansa popular i tradicional catalana ha tornat a ser la protagonista de l'espectacle de l'Esbart, però aquesta vegada, els diversos grups també s'han mogut al ritme de cançons d'artistes del panorama català actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.