La participació a Sant Cugat és del 14,6% fins a les 12 del migdia


  • Comparteix:

7.500 santcugatencs, un 14,6 per cent del total d'electors, han exercit el seu dret a vot fins a les dotze del migdia. Això vol dir que el nivell de participació a aquesta hora és pràcticament el mateix que el que hi va haver l'any 2003, amb un 14,55 per cent. La participació més alta s'ha registrat fins el moment a Valldoreix, amb un 15,3 per cent dels vots, mentre que la més baixa és a les Planes, on fins ara només ha votat un 12,26 per cent dels ciutadans.

Per districtes, els nuclis I i II estan a un nivel de participació del 15,03 i 14,25 per cent. La participació més alta s'ha registrat, de moment a Valldoreix, on ja han votat un 15,33 per cent dels electors. El segueix de molt a prop la Floresta, on un 15,24 per cent dels electors han exercit el seu dret a vot.

Al districte de Mira-sol, fins a les dotze del migdia havien votat el 13,29 per cent del total del cens, i a les Planes, la participació ha estat fins ara del 12,26 per cent.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.