Miquel Desclot acosta la màgia de les paraules als més petits


  • Comparteix:

El poeta ha explicat poesies i endevinalles en un acte a l'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça

El poeta ha explicat poesies i endevinalles en un acte a l'espai gastronòmic i cultural Terra Dolça

Miquel Desclot ha portat aquest dissabte a l'espai Terra Dolça les seves 'Rondalles i poesies per als més menuts'. El poeta ha acostat el món de les paraules als nens i nenes amb alguns poemes i endevinalles dels reculls 'Bestiolari de la Clara' i 'Oi, Eloi?', que va fer per als seus fills.



Aquesta és una de les endevinalles que Desclot ha plantejat a la vintena de persones, entre pares i nens, que aquest dissabte s'han acostat a l'Espai Terra Dolça. Un públic participatiu ha escoltat una desena de petites històries, endevinalles i poemes que el poeta ha volgut plantejar sense 'fer el pallasso' ni cap mena d'atrezzo. Miquel Desclot ha destacat la facilitat dels més petits per entendre la poesia.



Els poemes que ha explicat Desclot formen part dels reculls que va escriure per als seus fills i que es titulen 'Bestiolari de la Clara' i 'Oi, Eloi?'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.