Rueda mostra a La Unió 10 fotografies de situacions surrealistes sota el títol 'Desubicat'


  • Comparteix:

El Teatre la Unió acull fins al proper 1 de novembre la darrera exposició del fotògraf santcugatenc Bernat Rueda. Sota el títol de 'Desubicat' l'obra recull 10 fotografies surrealistes on apareixen diferents personatges actuant de forma peculiar al carrer.

Un submarinista enmig del Carrer Santiago Rusiñol, o un espectador mirant la televisió des d'una butaca a la plaça de la Catedral, són algunes de les imatges insòlites que ha presentat Bernat Rueda al Teatre de la Unió.

Amb aquestes fotografies l'artista santcugatenc vol simbolitzar que tots en algun moment de la vida ens sentim fora de lloc i desubicats. El fotògraf també ha volgut destacar la importància de fer les fotografies sense cap muntatge posterior.

Escoltem Bernat Rueda.


Bernat Rueda

Són imatges surrealistes però que estan fetes de debó al carrer. El que és més divertit és fer les fotografies.


Actualment Rueda està preparant un nou reportatge que farà al Vietnam. Per altra banda també col·labora amb revista electrònica 'Click Magazine' amb altres fotògrafs santcugatencs. Qui hi vulgui participar ho pot fer posant-se en contacte amb l'artista a l'adreça www.clickmgz.com.

L'exposició 'Desubicat' es podrà veure fins el dia 1 de novembre a la sala d'exposicions del Teatre de la Unió.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.