El DSV Volei Sant Cugat inicia el viatge europeu aquest dimecres a Suïssa

Les santcugatenques debuten a la pista del Ginebra als setzens de final de la CEV Cup

Voleibol

Publicat el 9/octubre per Joan Garcia

El DSV Club Voleibol Sant Cugat inicia la primera aventura europea i ho fa aquest dimecres a la pista del Ginebra (20 h) en els 32ens de final de la CEV Cup. Les santcugatenques arriben a la cita amb la màxima il·lusió i ambició en aquesta estrena europea. El conjunt de Leo Paserine, nou inquilí de la banqueta vermell-i-negra, destaca que 'tenim possibilitats de passar a la següent ronda, però necessitem fer un bon partit per acabar la feina a la tornada'. El president del club, Salva Vendrell, i la segona capitana, Maria Antònia Gomila, també han explicat les sensacions prèvies del matx abans del debut a la competició. Cugat Mèdia acompanya l'expedició santcugatenca i us aproparà la darrera hora del matx amb un ampli reportatge d'aquesta cita històrica.

Primera cita europea


Després de 35 anys d'història, el DSV Club Voleibol Sant Cugat participa per primera vegada en competició europea. L'equip viu les hores prèvies amb alegria i amb moltes ganes de gaudir d'aquesta experiència única a les seves carreres. El darrer entrenament ha servit per perfilar els darrers serrells d'un matx que es preveu molt igualat. El conjunt suís ha fet un canvi radical a la plantilla amb més d'una desena d'incorporacions. Tot i això, les santcugatenques creuen en les seves possibilitats. El tècnic del conjunt santcugatenc, Leo Passerine, destaca les possibilitats que té l'equip de superar aquesta ronda.

Gomila, experiència continental


El vestidor respira tranquil·litat davant aquest repte majúscul. La plantilla té poca experiència europea, però una de les jugadores que ha competit en cites continentals és Maria Antònia Gomila. El premi de jugar a Europa és el resultat de la gran campanya assolida la temporada passada.

Reconeixement brillant


El club és conscient que juga a Europa no passa cada any. De fet, l'entitat ha hagut d'esperar 35 anys per participar en competició continental. L'anada aquest dimecres a Suïssa i la tornada dimecres vinent, 16 d'octubre, al pavelló de Valldoreix a les 20 h on s'espera un ple absolut a la graderia.





DECLARACIONS

Leo Passerine

Tenim possibilitats d'accedir a la següent ronda. És un fet històric per a l'entitat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio