El Volei Sant Cugat no es desperta del somni i continua amb ple de victòries

Les santcugatenques semporten el matx contra les canàries en un tie-break frenètic

Voleibol

Publicat el 14/oct/23 per César Martínez

El DSV Club Volei Sant Cugat continua amb el seu idil·li victoriós després de superar (3-2) al CV Tenerife Libby's en un tie-break que ha fet embogir el pavelló de Valldoreix. Les vermell-i-negres sumen la tercera victòria de la temporada en la tercera a jornada de la Lliga Iberdrola i signen així un dels millors inicis de l'entitat santcugatenca. La pròxima jornada, les de Rafa Ruiz visitaran la pista del CV Kiele Socuellamos on buscaran allargar la ratxa de victòries.

El primer període ha començat amb el conjunt canari molt més encertat a prop de la xarxa. Algunes errades en atac i en sacades han condemnat a les noies de Rafa Ruiz que han perdut aquest primer set (16-25).

El segon període ha mostrat la millor versió de les de Sant Cugat, que han demostrat tot el seu talent ofensiu amb grans parcials que les han permès agafar un bon marge davant les de Tenerife. Els punts de María Brun, Camila Maldonado o Carlota Martínez han conduït a un Voleibol Sant Cugat a empatar el partit (25-18).

El tercer període ha estat el més igualat de tots i és que els punts anaven caient cap als dos costats al mateix ritme. Tot i això, les de Canàries han estat molt més encertades en els instants finals i han posat l'1-2 en el lluminós (23-25).

Moment clau per a les jugadores entrenades per Rafa Ruiz per demostrar que encara volien continuar lluitant per la victòria. Dit i fet, les santcugatenques han estat clares dominadores sobre la pista i han forçat un tie-break (25-25).

Cinquè set, i les vermell-i-negres no han permès en cap moment que l'Haris somies que podien marxar de Sant Cugat amb una victòria. Una darrera exhibició de les jugadores que ha deixat punts increïbles feia veure que el DSV Club Voleibol Sant Cugat. 14-9 en el marcador i Irene Verasio ha estat qui ha fet esclatar a tot el pavelló amb el tres de tres de victòries.


DECLARACIONS

Rafa Ruiz

Content amb la feina de les noies, hem treballat molt bé, sobretot el bloqueig en defensa, el nostre sac els ha fet molt de mal i, la veritat, és que totes les jugadores han sumat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio