El DSV- Volei Sant Cugat llueix potencial ofensiu i suma el tercer triomf consecutiu

Les santcugatenques s'han desfet còmodament (3-0) del potent Kiele


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat (3-0) el Kiele a la jornada 6 de la Lliga Iberdola i encadenen tres victòries consecutives. Les santcugatenques han edificat la victòria en un efectiu servei, una gran recepció amb una Gomila espectacular i una gran capacitat rematadora. Les de Rafa Ruiz ocupen la setena plaça i viatjaran la propera jornada a les Canàries per enfrontar-se amb el Heidelberg, cuer de la categoria.

El DSV- Volei Sant Cugat ha estat una autèntica piconadora des del primer set fins al darrer. Tots els punts s'han competit amb una gran intensitat i amb un joc brillant per part de les santcugatenques que ha convertit a les jugadores del Kiele en espectadores passives d'un espectacle de volei d'alt nivell.

El primer set ja ha deixat entreveure el que seria un domini absolut de les locals que han marxat 16 a 10 en el primer període. I d'aquí fins al final del set, Gomila fent recepcions d'autèntic luxe, Camila Maldonado, Raquel Brun i Zoi Mavromatis rematant de qualsevol manera i amb màxima efectivitat. 25 a 13 és la traducció del domini local.

En el segon set, més superioritat santcugatenca amb un parcial de 7 a 1 que ha enterrat qualsevol opció de remuntada visitant. Amb el pas dels punts, domini a la xarxa de les de Rafa Ruiz que han tancat el període amb un 25 a 13 final. El darrer i últim període ha estat el més igualtat amb un Kiele amb ganes de remuntar el vol, però les santcugatenques no han cedit el domini del joc. I els últims punts han estat de clar color local amb el 25 a 21 final. 3 a 0 definitiu per al DSV- Club Voleibol Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.