El DSV- Volei Sant Cugat suma la tercera Lliga Catalana de Superlliga consecutiva

Les santcugatenques han demostrat la seva superior categoria davant Esplugues i Barça


  • Comparteix:

El primer equip del DSV- Volei Sant Cugat ha guanyat la Lliga Catalana de Superlliga després de superar l'Esplugues i el Barça per idèntic marcador (3-0). Les santcugatenques han demostrat la seva superior categoria a la pista i d'aquesta manera preparen el debut a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, aquest dissabte a les 19 h a Valldoreix davant el Cajasol. El conjunt de Rafa Ruiz vol, com a mínim, tornar a jugar la Copa de la Reina i disputar el play-off pel títol de lliga.

El conjunt santcugatenc continua dominant el volei català i sent l'únic representant a Lliga Iberdrola. Les locals han imposat la seva lògica superioritat davant dos rivals que militen a Superlliga 2, una categoria per sota que les santcugatenques. El primer matx les ha enfrontat amb l'Esplugues i on el tècnic, Rafa Ruiz, ha donat oportunitats a les jugadores més joves del planter. Els dos primers sets han estat ajustats amb un 25 a 22 i 25 a 20. El darrer ha estat molt ampli amb el 25 a 15 per tancar el primer triomf.

En el segon partit davant el Barça han sortit les jugadores del primer equip a pista i ha estat un calc del matx davant Esplugues. Els dos primers sets més igualats amb un 25 a 22 i 25 a 21, però amb domini local. El darrer ha estat un passeig triomfal per a les de Rafa Ruiz amb un 25 a 14.

El tècnic, Rafa Ruiz, ha ressalta que "sempre és important guanyar un títol i ser dominadors del volei català".


Rafa Ruiz

Sempre és important guanyar un títol i dominar el volei català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.