El DSV- Club Voleibol Sant Cugat exhibeix talent a la presentació dels equips

Més de 300 jugadores integren la nova temporada de l'entitat santcugatenca


  • Comparteix:

Presentació dels equips del DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Foto: Ajuntament

Presentació dels equips del DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Foto: Ajuntament

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha donat el tret de sortida a la nova temporada amb la presentació dels 25 equips que integren l'entitat per a la campanya 2022-2023 al pavelló de Valldoreix. El club santcugatenc aglutina més de 300 jugadores i amb el primer equip a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, i el segon equip a Superlliga 2 convertint-se en un referent del volei espanyol. A més, l'infantil, el cadet i el juvenil aconsegueixen brillants resultats cada temporada en els Campionats de Catalunya i d'Espanya. El regidor d'Esports, Francesc Carol, ha presidit l'acte juntament amb la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora.

El club santcugatenc ha presentat un aleví, set infantils, cinc cadets, cinc juvenils, tres júniors, un sènior, un màsters, un veterans i el primer i segon equip de l'entitat. Els 25 equips s'han presentat en societat davant l'afició que ha omplert de gom a gom el pavelló. En el capitol de parlaments, la presidenta del club, Maria Manen, ha destacat que el club "és l'entitat número u en formació pels resultats assolits la temporada passada i l'aposta pel planter". El regidor d'Esports, Francesc Carol, ha ressaltat que "el model del volei l'ha dut a ser un club referent pels resultats i la feina feta". El club continua formant jugadores i nodrint els dos primers equips amb jugadores de la base.

Sis campionats de Catalunya, dos subcampionats catalans i 3 campionats d'Espanya són el bagatge de la temporada passada. En el capítol econòmic, l'empresa DSV continua com a patrocinador juntament amb Grifols, Sorea i l'arribada de Solideo.









Francesc Carol

El volei és un model d'èxit femení i així ho demostren els resultats.

Maria Manen

Som el club formador de l'Estat espanyol i això demostra la bona feina.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.