El DSV-Club Voleibol Sant Cugat inicia la Lliga Iberdrola davant el Cajasol l'1 d'octubre

Les santcugatenques debutaran al pavelló de Valldoreix davant el cojunt andalús


  • Comparteix:

Partit del DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Foto: Mireia Norberto

Partit del DSV- Club Voleibol Sant Cugat / Foto: Mireia Norberto

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat debuta a la Lliga Iberdrola contra el Cajasol Voley Dos Hermanas l'1 d'octubre al pavelló de Valldoreix. Les de Rafa Ruiz tindran el primer desplaçament de la temporada a la pista de l'Avarca Menorca el 8 d'octubre. Les santcugatenques tancaran la competició davant el Sayre a Valldoreix el 18 de març. La plantilla ha patit alguns canvis, no hi seran Marta Garcia i Natàlia Matamoros, que han deixat l'equip i s'incorporen Maria Antonia Gomila, procedent de l'Avarca Menorca, Alejandra Hurtado, del CV Barcelona, i Maria Brun, que puja del filial del club santcugatenc. A més l'entrenador, Rafa Ruiz, complirà la seva desena temporada al primer equip.

L'equip santcugatenc ja coneix tot el calendari regular de la temporada vinent, on intentarà lluitar per la Copa de la Reina i, també, per assolir els quarts del play-off del títol. Els equips que descendeixen de la Lliga Iberdrola són el Barça i el Leganés i, pel que fa als ascensos, pugen el CD Heidelberg Volkswagen i el Madrid Chamberí.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.