Juan Diego (Volei Haris): 'Esperem un Volei Sant Cugat molt fort i potent'

El tècnic del conjunt canari analitza el matx davant el Volei Sant Cugat als quarts de final de la Copa de la Reina

Juan Diego garcia, tècnic del CV Haris / Foto: CV Haris

Voleibol

Publicat el 8/feb/22 per Joan Garcia

El tècnic de l'Haris, Juan Diego Garcia, ha analitzat el partit de quarts de final de la Copa de la Reina que l'enfrontarà aquest divendres amb el DSV- Club Voleibol Sant Cugat a les 17 h a Lugo en una entrevista a Cugat Mèdia. Garcia ha rebutjat el paper de favorites, tot i sumar 19 victòries consecutives. L'entrenador canari ha ressaltat que esperem trobar 'el millor Volei Sant Cugat amb un bloc compacte, centrals de gran qualitat i un equip que té molt clar el seu joc'. Les santcugatenques ja es van imposar en el partit de la primera volta de la Lliga Iberdrola (3-0). però a partir d'aquella derrota, l'Haris ha guanyat tots els partits.

Escolta-ho

L'Haris és un dels principals favorits per guanyar la Copa de la Reina i la Lliga Iberdrola. A la passada edició de totes dues competicions es van quedar a les portes de la final després de caure davant el mateix botxí, el Gran Canària.

L'equip viu un excels moment de forma amb 19 victòries seguides i classificades per primera vegada per a les semifinals de la Challeng Cup, tercera categoria europea. El tècnic viu la segona temporada al club després que arribés el febrer de 2019 i s'hagués d'aturar la temporada pel coronavirus.

Juan Diego Garcia evita ser favorit en aquest partit, tot i que a ningú se li escapa la bona ratxa de l'equip. Té un respecte total per al Volei Sant Cugat i creu que la Copa de la Reina és diferent. Un sol partit i tot pot passar.








DECLARACIONS

Juan Diego Garcia

Ens trobarem un equip molt fort amb un bon bloqueig i amb dues centrals molt potents.

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Juan Diego Garcia

No pensem en si som favorites o no. Ens enfoquem en el partit davant el Sant Cugat.

Your browser doesn’t support HTML5 audio