El DSV- Volei Sant Cugat tanca la primera volta en una històrica quarta plaça

Les santcugatenques s'enfrontaran amb l'Haris a la Copa de la Reina


  • Comparteix:

El DSV- Volei Sant Cugat tanca en quarta plaça la primera volta / Foto: Mireia Norberto

El DSV- Volei Sant Cugat tanca en quarta plaça la primera volta / Foto: Mireia Norberto

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha tancat la primera volta de la Lliga Iberdrola en una històrica quarta posició. El conjunt santcugatenc ha sumat un balanç de sis victòries i cinc derrotes. Les de Rafa Ruiz s'han classificat per a la Copa de la Reina i jugaran els quarts de final davant l'Haris, tercer classificat, de l'11 al 13 de febrer a Lugo. Les santcugatenques tanquen l'any aquest dissabte a les 16 h amb la visita del Leganés, cuer de la categoria.

20 punts sumats, aquest és el balanç del DSV- Club Voleibol Sant Cugat després de les primeres 11 jornades de competició. A vuit punts del líder, el Gran Canària, i a cinc del segon i tercer respectivament, Kiele i Haris. Precisament aquest últim serà el rival de les santcugatenques a la Copa de la Reina. Sobre aquest enfrontament als quarts de final, el tècnic, Rafa Ruiz, ha destacat que afronten la competició amb molta il·lusió i ambició.

L'únic precedent entre els dos equips es va disputar a la quarta jornada amb triomf (3-0) de les santcugatenques a Valldoreix.

L'equip santcugatenc ha tancat la primera volta en una històrica quarta plaça i amb una dada important: "Hem puntuat en 9 dels 11 partits disputats i aquesta dada explica la bona situació a la taula classificatòria" ha argumentat Ruiz.




Rafa Ruiz

És una competició que ens fa molta il·lusió i on volem accedir a semifinals.

Rafa Ruiz

Hem fet una molt bona primera volta i puntuant amb nou dels onze partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.