El millor inici de la història del DSV- Club Voleibol Sant Cugat a Lliga Iberdrola

Les santcugatenques són líders i han sumat 10 dels 12 punts en joc


Temes relacionats

El DSV- Volei Sant Cugat es manté líder després de superar l'Haris (23/oct/21)

El DSV- Club Voleibol segueix líder després de guanyar el derbi davant el Barça ( 9/oct/21)


  • Comparteix:

El DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha completat el millor inici de la seva història a la Lliga Iberdrola. 10 punts de 12 possibles, tres triomfs en quatre jornades i un lideratge sòlid són el balanç d'un equip que ha registrat uns números brillants i sense precedents a la història de l'entitat a la màxima categoria estatal. El millor inici de l'entitat estava registrat a la temporada passada amb dos triomfs a les quatre jornades inicials.

El conjunt santcugatenc vol fer història aquesta temporada i de moment va pel bon camí. Líder sòlid, joc precís i preciós i victòries contundents.

La millor defensa de la Lliga Iberdrola té noms i cognoms, DSV- Club Voleibol Sant Cugat, amb 264 punts encaixats. Lluny del segon equip, l'Haro Rioja amb 325. Bloqueig gegantí, recepcions en estat pur i una sèrie de jugadores com Martona, Raquel Brun, Aina Berbel i Cami Maldonado que aporten, i de quina manera, lluita ferotge a la xarxa.

En el capítol ofensiu, la creativitat d'Anna Newsome i la capacitat rematadora de tot l'equip també són un factor desequilibrant.

Tots aquests registres han fet que l'equip presenti el millor inici de curs de la seva història. El tècnic, Rafa Ruiz, evita concretar qualsevol objectiu, només seguir competint a bon nivell. Ruiz ressalta que "l'aportació de totes les jugadores és el secret per guanyar els partits".

Les tres victòries de l'equip han estat contundents i per 3 sets a 0. (0-3) a la pista del Leganés, (3-0) davant del Barça i (3-0) davant l'Haris a Valldoreix.

Una derrota únicament i ajustada (3-2) a la pista del Gran Canària, el vigent campió de la lliga.




Rafa Ruiz

L'aportació de totes les jugadores és vital per guanyar els partits.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.