El DSV- Volei Sant Cugat incia la Lliga Iberdrola a la pista del Leganés

Les santcugatenques s'estrenaran el 2 d'octubre davant un nouvingut a la categoria


  • Comparteix:

El DSV- Volei Sant Cugat debutarà a la pista del Leganés / Foto: Mireia Norberto

El DSV- Volei Sant Cugat debutarà a la pista del Leganés / Foto: Mireia Norberto

El primer equip del DSV- Club Voleibol Sant Cugat s'estrena a la Lliga Iberdrola, màxima categoria estatal, el 2 d'octubre a la pista del Leganés, conjunt nouvingut a la categoria. Les santcugatenques, que han renovat la plantilla de la temporada passada i han incorporat dues jugadores, volen tornar a jugar el play-off pel títol i classificar-se per primera vegada per a la Copa de la Reina. El primer partit a Valldoreix serà el 9 d'octubre amb la visita del CV Barcelona. Les de Rafa Ruiz tancaran la lliga regular el 19 de març a la pista del Kiele Socuéllamos.

El conjunt santcugatenc ja coneix el calendari de lliga per a la temporada 2021-2022. Un total de 12 conjunts lluitaran per finalitzar entre els vuit primers classificats i lluitar pel títol de lliga i també per accedir a la Copa de la Reina. Leganés i CV Barça són els dos equips que acaben de pujar de categoria i precisament seran els dos primers enfrontaments que hauran de disputar les santcugatenques.

La plantilla, després d'assolir per primera vegada la disputa del play-off pel títol, ha patit pocs canvis. Renovació àmplia i dues incorporacions, Carlota Martínez arriba de l'Esplugues i és col·locadora i l'altra alta és la d'Elia Rodríguez que puja del planter.

Aina Berbel, Andrea Bové, Raquel Brun, Camila Maldonado, Itziar Llobet, Marta Garcia, Natàlia Matamoros, Anna Newsome i Paola Soares segueixen de la temporada passada.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.