El cadet del DSV- Volei Sant Cugat, campió d'Espanya

Les santcugatenques han superat l'Alcobendas a la final i s'erigeixen en dominadores estatals


  • Comparteix:

El cadet del DSV- Volei Sant Cugat, campió d'Espanya

El cadet del DSV- Volei Sant Cugat, campió d'Espanya

El cadet del DSV- Club Voleibol Sant Cugat ha guanyat el Campionat d'Espanya després de superar (3-0) l'Alcobendas a la final disputada aquest dimecres a la ciutat asturiana d'Avilés. Les santcugatenques, vigents campiones de Catalunya, tanquen una temporada brillant on es converteixen en el gran dominador estatal de la categoria.

Final amb un alt nivell entre dos conjunts que han demostrat tenir un gran futur en el volei estatal. Tots tres sets han estat molt igualats. En el primer període, les de Leo Passerine han hagut de capgirar en els punts finals situant el 26 a 24 definitiu.

En el segon set, les santcugatenques han iniciat molt bé aquest període i han tingut un avantatge que han mantingut fins al final amb el 25 a 20.

En el darrer set, molta efectivitat des de la xarxa de les santcugatenques que han certificat el títol amb el 25 a 22 definitiu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.