El DSV- Volei Sant Cugat planta cara davant la Laguna, però es veu superat al final

Les santcugatentques han exhibit bon joc, però han sucumbit davant el quart classificat

Les santcugatenques han perdut a la pista de la Laguna / Font: Guillem Babistch

Voleibol

Publicat el 22/feb/20 per Joan Garcia

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat ha perdut (3-1) a la jornada 18 de la Lliga Iberdrola, però continua fora del descens a falta de tres jornades per acabar la competició. Les santcugatenques han plantat cara davant el quart classificat i fins i tot han tingut opcions d'endur-se algun set més. Les de Rafa Ruiz tornen a la competició d'aquí a 15 dies quan rebran la visita de l'Alcobendas, tercer classificat.

Rival complicat, pista exigent i pressió per sumar algun punt. Amb aquests condicionants s'ha presentat el DSV-Club Voleibol Sant Cugat a la pista de la Laguna. El primer set ha caigut del bàndol local (25-22), però les santcugatenques han anat per davant de marcador, però ho han desaprofitat en el tram final.

El segon set ha estat per a les de Rafa Ruiz que han exhibit autoritat a la xarxa i s'han imposat (23-25). El tercer i quart període ha estat per a les locals amb parcials ajustats (25-20 i 25-19). Un matx que s'ha perdut per petits detalls, però on l'equip ha demostrat que cada jornada fa les coses millors i competeix de manera més regular. El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, ressalta la bona feina de les jugadores, tot i patir una nova derrota.