El DSV Volei Sant Cugat planta cara al Barça tot i perdre en l'estrena de la temporada a Superlliga

Les santcugatenques no han pogut superar un rival que s'ha endut els tres sets per 22 a 25


  • Comparteix:

El DSV Volei Sant Cugat cau derrotat (0-3) a l'estrena de la competició contra un Barça que ha sabut imposar el seu nom i la seva superioritat aquest dissabte al pavelló municipal de Valldoreix. Tot i la desfeta, les santcugatenques han competit i han posat les coses complicades a les barcelonines, que s'han endut els tres sets per un resultat ajustat de 22 a 25. Les de Rafa Ruiz visiten la pista de l'ESD Granadas de Elche dissabte que ve a dos quarts de vuit de la tarda a la segona jornada de la Superlliga Femenina.

Partit igualat el que han ofert aquest dissabte el Sant Cugat i el Barça davant un pavelló que ha presentat molt bona assistència. Tot i competir de tu a tu al conjunt blaugrana, les santcugatenques han anat gairbé tot el partit darrere el marcador. Després d'un inici amb punts repartits a banda i banda, el Barça ha anat eixamplant la seva distància fins endur-se finalment el set per 22 a 25. La dinàmica s'ha repetit al segon set, amb el conjunt visitant més contundent pero amb un Sant Cugat que ha aguantat les embestides rivals i que ha aconseguit igualar el resultat del primer set.

Ha estat al tercer període on el Sant Cugat ha tingut l'oportunitat de posar-se per davant del marcador i retallar distàncies amb el Barça, però la inèrcia positiva de les blaugranes s'ha acabat imposant i sentenciant el partit amb un resultat, de nou, de 22 a 25.

L'entrenador del Sant Cugat, Rafa Ruiz, ha posat en valor el càracter 'guanyador de l'equip', mentre que el tècnic de les blaugrana, Hugo Gotuzzo, ha destacat la dificultat de guanyar en un camp 'on molts equips perdran punts'.






Rafa Ruíz

Sabíem que seria difícil, però hem sortit a guanyar. Érem conscients que podíem perdre. Marxo content perquè l'equip ha treballat bé i hem estat intensos.

Hugo Gotuzzo

A cada debut sempre està nerviós l'equip. És important la victòria, perquè aquest és un camp on molts equips es deixaran punts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.