Moreira, Brun i Araco perden l'All Star de la Superlliga Femenina


  • Comparteix:

Moreira, Brun i Araco, amb l'equip groc de l'All Star / Font: Rfevb.com

Moreira, Brun i Araco, amb l'equip groc de l'All Star / Font: Rfevb.com

Les jugadores del DSV-Club Voleibol Sant Cugat Carla Moreira i Silvia Araco i la santcugatenca de l'Haro Rioja Voley Raquel Brun perden l'All Star de la Superlliga Femenina disputat al Palacio Multiusos de Guadalajara aquest dimecres. Les tres jugadores formaven part de l'Equip Verd, que ha caigut davant l'Equip Morat per 2 sets a 1. Araco ha destacat en la posició de col·locadora i Moreira i Brun ho han fet en termes d'anotació.

Silvia Araco ha estat una de les protagonistes a la primera mànega, clau en la direcció de joc, però no ha evitat la derrota del seu equip en el primer parcial (25-18). Brun s'ha activat en l'anotació al segon quart, però tampoc no ha pogut dur el conjunt verd al triomf de set, que ha tornat a caure cap el bàndol morat (25-20). Ja amb un tercer set afegit al millor de 15 punts, Brun ha tornat a ser clau i s'hi ha afegit Carla Moreira, que amb una bona ratxa de serveis ha ajudat l'Equip Verd a endur-se l'última mànega.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.