El DSV-Voleibol Sant Cugat mostra les urpes però acaba perdent a la pista del segon, el CV Haris

El DSV-Voleibol Sant Cugat ha caigut davant un potent CV Haris / Font: CV Haris

Voleibol

Publicat el 10/des/16 per Dani Aguilà

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat perd (3-1) a la pista del segon classificat de Superlliga Femenina, el Club Voleibol Haris de Tenerife. Les santcugatenques han plantat cara al primer i segon sets i, fins i tot, s'han endut el tercer, però en el quart s'han desinflat i han cedit el triomf a les locals. Tot i la derrota, les de Rafa Ruiz segueixen penúltimes i fora del descens.

Després de jugar sense complexos i desafiar de tu a tu en algunes fases del partit al vigent campió, el Naturhouse Ciudad de Logroño, el Volei Sant Cugat ha tornat a treure les urpes davant l'altre gran aspirant al títol, l'Haris de Tenerife. En el primer set, les santcugatenques han reaccionat als contundents atacs de les locals i han deixat la renda a cinc punts en el primer triomf de set de les canàries (25-20). A la segona mànega els parcials han estat més igualats, i les de Ruiz han arribat a ser només un punt per sota en el 24-23. Ha estat un resultat que, finalment, s'ha acabat convertint en 25 a 23 per un punt de Flavia Dias de Lim.

Aquest creixement ha cristal·litzat en una soprenent esgarrapada de les santcugatenques, que s'han endut el tercer set amb una remuntada de mèrit des del 24 a 20 fins el 25 a 27, amb una actuació clau d'Aina Berbel. Ara bé, les vermell-i-negres han pagat aquest esforç i s'han desdibuixat a l'últim període, un quart set que les locals han tancat amb solvència per vuit punts de marge (25-17). El tècnic de l'equip, Rafa Ruiz, recorda la dificultat de la cita i es mostra satisfet pel partit de les jugadores.

Rafa Ruiz

Jugàvem fora i el viatge passa factura, però l'equip ha jugat molt bé i ha plantat cara.

Tot i l'ensopegada, la derrota de l'Extremadura Arroyo a la pista de l'Aguere, també de Tenerife, manté el Volei Sant Cugat penúltim. La setmana que ve les santcugatenques tornen al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix, on rebran el cinquè, el CV Alcobendas, per tancar l'any.