El DSV-Voleibol Sant Cugat torna a l'elit estatal amb un duel català davant el CVB Barça

Imatge de la fase d'ascens del Volei Sant Cugat del curs passat / Font: Rfevb.com

Voleibol

Publicat el 14/oct/16 per Dani Aguilà

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat s'enfronta a l'altre conjunt català de la Superlliga femenina, el CVB Barça, en el seu retorn a la màxima categoria estatal del voleibol femení. Les santcugatenques estrenaran una nova participació a l'elit aquest dissabte a les set de la tarda al Complex Esportiu L'Hospitalet Nord i ho faran amb la reedició de la Lliga Catalana, disputada fa menys de dues setmanes.

El Barça ja ha mostrat al Volei Sant Cugat què significa competir a Superlliga femenina i a més fer-ho, pel que fa a les santcugatenques, amb un clar desnivell en el pressupost respecte els altres clubs. En la Lliga Catalana, les blaugranes no van tenir excessius problemes per desfer-se de les de Rafa Ruiz, amb un comput global de sis sets a 1 en els dos partits de la competició.

Les vermell-i-negres, però, s'aferren a la il·lusió i als fitxatges per assolir el gran objectiu, la permanència. La plantilla té dues novetats importants, Silvia Araco i Carla Moreira. Moreira és una receptora brasilera de 21 anys que va jugar la temporada passada en un conjunt de segona divisió del Brasil i està cridada a ser una peça clau de l'equip.