El DSV-Club Voleibol Sant Cugat necessita guanyar a Tenerife per ser equip de Superlliga


  • Comparteix:

El DSV-Volei Sant Cugat vol pujar dissabte a Superlliga a Tenerife / Font: Rfevb.es

El DSV-Volei Sant Cugat vol pujar dissabte a Superlliga a Tenerife / Font: Rfevb.es

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat vol certificar aquest dissabte amb una victòria l'ascens a Superlliga, màxima categoria del volei estatal, a partir de les tres de la tarda a la pista del Cuesta Piedra Tenerife. El tècnic, Rafa Ruiz, destaca que l'equip ha d'aconseguir jugar bé per optar a la victòria.

El cap de setmana passat, el DSV-Club Voleibol Sant Cugat va perdre a la pista del Guadalajara (3-1) i d'aquesta manera va ajornar l'ascens a Superlliga. Les de Rafa Ruiz van trencar una ratxa de 16 victòries consecutives.

La victòria de les de Rafa Ruiz aquest dissabte convertiria matemàticament el conjunt santcugatenc en nou equip de Superlliga. Ruiz creu que cal recuperar el bon joc després de la derrota a la pista del Guadalajara.

Rafa Ruiz

La base del partit és que nosaltres juguem bé. Hem de seguir el pla de joc marcat.


La classificació de la fase d'ascens a Superlliga està molt igualada a falta de dues jornades per acabar la competició. El conjunt santcugatenc és líder amb vuit punts, seguit del Cuesta Piedra amb set i del Guadalajara amb sis. El Torrelavega està una mica més despenjat dels llocs de privilegi amb tres punts. Els dos primers classificats assoleixen l'ascens a Superlliga.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.