El DSV-Volei Sant Cugat passa a la segona fase de la Superlliga jśnior sense despentinar-se

L'equip jśnior del Club Voleibol Sant Cugat / Font: Carles Bisbe

Voleibol

Publicat el 18/feb/16 per Dani Aguilą

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat accedeix a la segona fase de la Superlliga Jśnior com a invicte després de mostrar-se intractable en els tres primers partits. Les santcugatenques no han cedit cap set i s'han endut els tres enfrontaments amb contundčncia davant Torrejón, La Curtidora i l'Ireauto Castrol. La primera fase s'ha disputat a Ribadedeva, Astśries.

Les de Lluc Forn han fet bons els pronņstics i han dut a terme una primera fase del campionat sense fisures. En el primer matx, disputat davant el Torrejón, les vermell-i-negres van patir un primer set ajustat (25-23) perņ van aconseguir el segon i el tercer de manera cņmoda (25-13/25-17). En el segon enfrontament, La Curtidora no va ser rival per a les de Sant Cugat (25-16/25-16/25-17).

En el tercer i defintiu enfrontament, les de Forn es jugaven el lideratge amb l'Ireauto Castrol, perņ també han mostrat la seva autoritat i de nou s'han endut el triomf per un clar 3 a 0 (15-25/17-25/21-25). El Volei Sant Cugat accedeix a la segona fase com a lķder i ara formarą grup amb el segon classificat del grup D, el Covadonga, i el segon del grup E, encara per definir. El primer partit d'aquesta segona ronda serą aquest divendres a les dotze del migdia contra el Benidorm.