El Volei Sant Cugat cerca segellar la promoció d'ascens aquesta jornada contra el cuer


  • Comparteix:

Imatge del partit davant el Ciutat Cide / Font: Rfevb.com

Imatge del partit davant el Ciutat Cide / Font: Rfevb.com

El Club Voleibol Sant Cugat pot classificar-se de forma matemàtica per a la promoció d'ascens a Superlliga Femenina aquesta jornada, quan encara en falten tres per acabar la fase regular del grup B de Superlliga Femenina 2. Les santcugatenques, líders, han de fer els deures davant el cuer, el Leganés, han d'assolir el triomf aquest dissabte a dos quarts de cinc com a local per 3 a 0 i han d'esperar que el Ciutat Cide perdi com a mínim un set en el compromís contra el Madrid Chamberí.

Els comptes són clars, però abans cal complir amb la previsió: que el líder superi amb contundència l'equip més fluix de la competició, un Leganés que només ha sumat cinc punts en 15 jornades. Més enllà d'aquesta situació, l'equip tindrà el marge suficient en les jornades que falten amb el tercer classificat, el Voley Ciutat Cide, si aquest es deixa com a mínim un set en la visita a la seva pista del Madrid Chamberí, que es troba a mitja taula.

Tot i les brillants victòries de les santcugatenques davant el segon i el tercer, el Guadalajara (0-3) i, precisament, el Cide (3-0), la setmana passada va patir per endur-se les tres mànegues del seu del penúltim, el Torrejón, una situació que posa en alerta el Volei Sant Cugat, tal com afirma el seu entrenador, Rafa Ruiz.

Rafa Ruiz

No ens relaxem gens. Sabem que qualsevol rival ens pot posar en problemes.


La central Paula García serà l'única baixa de les de Ruiz per al partit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.