El DSV-Volei Sant Cugat perd la semifinal de la Copa de la Princesa davant el Torrelavega

Voleibol

Publicat el 9/gen/16 per Redacció

El DSV-Voleibol Sant Cugat perd la semifinal de la Copa de la Princesa davant el CV Torrelavega, que no ha donat opcions a les de Rafa Ruiz (0-3), i queda eliminat de la competició a primeres de canvi en la seva primera participació. El partit s'ha disputat a Guadalajara.

Primer set
Ha estat un dur inici del Torrelavega, que agafa certa distància en els primers punts (2-5). Malgrat els esforços de les santcugatenques, les càntabres segueixen manant i amplien distàncies (4-8). Rafa Ruiz demana atura el partit per intentar redreçar la situació, però el Torrelavega manté el domini (6-12). Ruiz mou la banqueta per cercar la reacció, però ha de demanar un nou temps mort (9-15).

El joc es va igualant però la distància es manté (17-11). Amb el 13 a 21, Rafa Ruiz torna a fer canvis, i les vermell-i-negres es resisteixen a cedir la primera mànega (17-21). Ara el Torrelavega demana el temps mort, però la remuntada del DSV-Volei Sant Cugat segueix i se situa a només un punt (20-21). Les càntabres tornen a aturar el partit, un temps mort que funciona i que fa que tornin a dominar fins tancar el primer set (21-25).

Escolta la crònica del primer set:

Pedro Miserachs

Primer set

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Segon set
L'inici del segon set també és per a les de Cantàbria (1-4). Les de Ruiz no es deixen sorprendre una altra vegada i corregeixen lleugerament la situació (4-6). El Torrelavega segueix manant tot i no marxar en el marcador (10-7). En els següents compassos, però, agafa més embranzida i trenca la mànega (8-13). Amb el 10 a 15 Rafa Ruiz demana temps mort perquè no se li torni a escapar el set.

El Torrelavega no perd pistonada i agafa una renda de sis punts (12-19). De nou, les càntabres encaren el segon set (13-22), i se l'acaben enduent (14-25).

Escolta la crònica del segon set:

Pedro Miserachs

Segon set

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tercer Set
De nou, inici amb domini del Torrelavega, més contundent, però el Volei Sant Cugat reacciona empatant el partit (4-4), i adquireixen el primer domini en el marcador (6-5). Les santcugatenques mantenen aquest domini i adquireixen una diferència de tres punts (11-8). Les càntabres reaccionen i tornen a col·locar-se per davant (13-15), exigint que Rafa Ruiz demani un nou temps mort.

La situació no millora per a les vermell-i-negres, que se situen tres punts per darrere (15-18). El Torrelavega manté el ritme i s'acaba enduent de mànera còmoda el set i la semifinal (19-25).