El DSV-Voleibol Sant Cugat té un doble compromís a terres andaluses


  • Comparteix:

El DSV-Voleibol Sant Cugat ha après la lliçó i vol desplegar tot el seu potencial contra el Granada

El DSV-Voleibol Sant Cugat ha après la lliçó i vol desplegar tot el seu potencial contra el Granada

El DSV-Voleibol Sant Cugat s'enfronta a la Universidad de Granada, un equip amb molt potencial que ha abaixat el seu rendiment. El partit del grup B de Superlliga 2 es jugarà aquest dissabte a les vuit del vespre al Pavelló Fuentenueva. Tenint en compte el precedent que va deixar el primer enfrontament entre els dos conjunts, amb triomf andalús, les santcugatenques no poden abaixar la guàrdia. Tot plegat, en un cap de setmana amb doble compromís. Després del partit d'aquest dissabte contra les granadines, les de Rafa Ruiz aprofiten la visita a terres andaluses per veure's les cares amb l'Almeria Volley.

El DSV-Voleibol Sant Cugat busca la revenja contra el Granada, un dels dos únics equips que l'ha pogut vèncer a la primera volta. La derrota contra les andaluses van ser encara més dolorosa tenint en compte que va ser a casa. Les noies de Rafael Ruiz han millorat molt des d'aquell enfrontament i no només busquen la victòria sinó guanyar d'una manera contundent. Caldrà tenir en compte que el granadí és un equip renovat que disposa d'una molt bona col·locadora que hauran de tenir vigilada.

L'entrenador del Sant Cugat, Rafael Ruiz, té clar què va fallar en l'enfrontament de la primera volta.

Rafael Ruiz

En aquell partit hi va haver dues claus: amb la recepció vam estar molt desencertades, vam haver de resoldre els atacs amb les puntes, i tampoc no vam tenir un bon percentatge d'encert.


El DSV-Voleibol Sant Cugat disposarà de tots els efectius per una cita en què caldrà dosificar esforços. Dissabte és el torn del Granada, mentre que diumenge ho serà de l'Almeria, equip de la part mitja baixa de la classificació i que rep les santcugatenques a les dotze del migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.