El DSV-Volei Sant Cugat estrena un curs ambiciós amb triomf a Castelló

El Volei Sant Cugat ha debutat amb victòria

Voleibol

Publicat el 11/oct/15 per Dani Aguilà

El DSV-Club Voleibol Sant Cugat enceta una temporada plena d'expectatives al grup B de Superlliga 2 amb un treballat triomf (2-3) a la pista del Volei Grau Castelló. Les santcugatenques han començat amb bon peu el partit en un encertat primer set. Al segon i al tercer les visitants han capgirat la dinàmica i s'han endut amb contundència els parcials, però les de Rafa Ruiz han tret rendiment des del bloqueig per refer-se i acabar imposant-se en els dos darrers sets.

El primer pas en l'ambiciós camí de l'ascens, que retorni el Volei Sant Cugat a la màxima categoria del voleibol estatal, ha donat bones perspectives a les de Rafa Ruiz. Malgrat iniciar la temporada lluny de Valldoreix, les vermell-i-negres han sortit concentrades a pista, mostrant-se agressives i incisives en atac i sòlides darrere. Així, s'han endut el primer set amb una solvència que s'ha esvaït en el segon i el tercer, quan errors en el servei i la bona tasca de la col·locadora local han donat el triomf a les de Castelló.

Quan el partit se li posava més coll amunt a les santcugatenques, les de Ruiz han tret el millor bloqueig i han aportat de nou solvència al joc, per acabar enduent-se la quarta i la cinquena mànegues.

El tècnic de l'equip lloa el joc de les seves jugadores i celebra haver pogut utilitzar tota la plantilla.

Rafa Ruiz

He vist bé el meu equip, han pogut jugar totes les jugadores i estic content amb això. La temporada és molt llarga, necessitem les 13 jugadores per guanyar un partit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El DSV CV Sant Cugat suma dos punts, i el cap de setmana que ve té doble compromís andalús al Pavelló de Voleibol de Sant Cugat a Valldoreix: rep dissabte el Granada i diumenge l'Almeria.