L'empresa DSV es converteix en el nou patrocinador del Volei Sant Cugat

Imatge de la presentació del nou patrocinador del Volei Sant Cugat, DSV

Voleibol

Publicat el 9/set/15 per Joan Garcia

El Club Voleibol Sant Cugat ha presentat l'empresa DSV com a nou patrocinador global de l'entitat i tots els equips lluiran el nom de l'espònsor a les samarretes. El contracte és per aquesta temporada i serà prorrogable cada any. L'acte també ha servit per presentar la 12a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez que comença dijous de la setmana vinent.

El president del Club Voleibol Sant Cugat, Lluís Moreno, ha destacat que l'arribada d'aquest patrocinador és una molt bona notícia per a aquesta temporada. Moreno creu que DSV servirà per aportar tranquil·litat després de sis anys patint pel pressupost.

Lluís Moreno

Ara estem tranquils amb l'arribada d'aquest patrocinador. Hem estat cinc o sis anys patint pel pressupost.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



El director general de DSV, Iban Mas, creu que la filosofia del club i de l'empresa són similars i creu fermament en el projecte de l'entitat. El club ha iniciat la temporada amb 18 equips: set infantils, quatre cadets, quatre juvenils i tres sèniors.

Nou torneig
La 12a edició del Torneig Internacional Ciutat de Sant Cugat-Miquel Martínez també ha tingut protagonisme. 44 conjunts dividits en 16 infantils, 16 cadets i 12 juvenils participaran en aquesta nova edició que s'inicia dijous de la setmana vinent i s'allargarà fins diumenge. Els italians del Tor Sapienza, Pisa i Anderlini juntament amb l'Sparta polonès formen el cartell estranger. El Getxo basc i els madrilenys del Rivas, Colmenarejo i l'Alcobendas són els representants estatals juntament amb els sis clubs catalans convidats.

Una de les novetats d'aquesta temporada és que Thinkinsport equiparà el club santcugatenc.